Menu

Waterwanden

Waterwanden in de kantooromgeving worden een nieuwe trend. Deze wanden brengen, door de enorme waterverdamping, de luchtvochtigheid gemakkelijk op het juiste niveau.

Een bijkomend voordeel is dat ze veel stof uit de lucht halen en geluid absorberen. Een ideaal object waardoor ziekteverzuim zal dalen omdat de werkomgeving veel aangenamer zal aanvoelen. Ook zullen door een goede luchtvochtigheid hoofdpijn en droge ogen klachten verdwijnen. Er zijn een aantal standaardafmetingen uit voorraad leverbaar maar u kunt ook een op maat gemaakte wand door ons laten ontwerpen en plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waterwanden
Waterwanden
Waterwanden
NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL
Waterwanden Waterwanden Waterwanden