Menu

KUNSTPLANTEN: NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN

We werken natuurlijk het liefste met echte planten, maar dat is niet altijd een mogelijkheid. Heeft u te weinig licht voor echte planten dan bieden kunstplanten de oplossing. Inrichten met kunstplanten geeft veel mogelijkheden. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit kunstbeplanting die nauwelijks onderhoud vergt. Toch adviseren wij om de planten ieder half jaar van stof te laten ontdoen. Zodoende houden zij een representatieve uitstraling.

Bij de productie van kunstplanten maken we gebruik van echte stammen in combinatie met kunststof bladmateriaal. De bladeren zijn gemaakt van textiel en polyester: duurzame materialen die gegarandeerd lang mooi blijven. Bovendien leveren wij naast de gebruikelijke materialen ook planten aan die aan de huidige brandveiligheidseisen voldoen.

Kunstplanten kunnen aan al uw wensen worden aangepast en zijn in vele maten, soorten en kleuren leverbaar.  

 

 

 

 

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL