Menu

BLOEIARRANGEMENTEN, IEDERE DRIE MAANDEN EEN NIEUWE LOOK

Om uw receptiebalie of de spreekkamer in uw bedrijf een welkome uitstraling te geven, is het plaatsen van bijvoorbeeld een schaal Orchideeën of Anthuriums erg aantrekkelijk. Of wat dacht u van een moderne plantenpot met Bromelia’s erin. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos. En u hoeft het niet te bedenken, wij zorgen er graag voor dat uw bedrijf iedere drie maanden voorzien wordt van nieuwe planten en daarmee een nieuwe look krijgt. Bijkomend voordeel, het is een stuk aantrekkelijker in prijs dan een bos bloemen, die maar een week mee gaan.

Uiteraard komen we de planten ook verzorgen, dus hoeft u er zelf niets aan te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL