Menu

BEELDENDE KUNST BINNEN UW BEDRIJF

Een kunststuk wat een echte blikvanger is binnen uw bedrijf? Ook dat is onderdeel van onze interieurinrichting bij Green Care Interieurbeplanting. Beeldhouwster Hanny Cuijten is al sinds 2003 bezig met beeldhouwen en heeft al een groot aantal stenen bewerkt tot ware kunstwerken. De beelden zijn zowel figuurlijk als abstract en worden vervaardigd uit speksteen, serpentijn, albast, harde kalksteen, opaal en tufsteen.

Deze kunnen wij in uw bedrijf plaatsen, voor een maand, een half jaar, welke periode u maar wilt. En bent u toe aan een nieuw kunstwerk, dan kijken we samen met u waar uw voorkeur naar uit gaat.

Laat u eens inspireren en/of verrassen. Hanny komt vrijblijvend bij u langs om u te adviseren. Uiteraard kunnen de kunstwerken ook gekocht worden.

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL