Menu

VAKKUNDIG ONDERHOUD VAN DE HYDROCULTUUR OP UW KANTOOR

Uw kantoor prachtig in laten richten met mooie planten, maar geen tijd of kennis om het zelf te onderhouden? Geen enkel probleem bij Green Care Interieurbeplanting, we zijn er juist om de verzorging van uw planten uit handen te nemen. De geschoolde en gemotiveerde groenspecialisten van Green Care Interieurbeplanting zorgen met beleid voor het onderhoud van de hydrocultuur op uw kantoor. Water en voedingsstoffen geven, snoeien, opbinden en geleiden. Ook controleren wij de beplanting op ziekten en ongedierte. In het groeiseizoen geven wij een speciale plantenvoeding. Nadat uw planten stofvrij gemaakt zijn en eventueel beneveld, staan ze er steeds weer stralend bij!

Bij Green Care Interieurbeplanting kunt u kiezen voor periodiek onderhoud van de hydrocultuur: wij komen dan eens in de maand langs om de kantoorplanten netjes voor u te verzorgen. Is er onverhoopt een bestrijding van een plaag of plantenziekte nodig? Wij beogen om binnen drie werkdagen bij u langs te komen om te kijken naar een passende oplossing. De bestrijding kan tijdens kantooruren plaatsvinden omdat wij enkel werken met volledig biologisch verantwoorde methoden. Zonder hinder of schade voor mens of omgeving.

Wilt u meer weten over het onderhoud van de hydrocultuur op uw kantoor? Neem contact met ons op door te bellen naar 040 – 226 45 70 of door te mailen naar info@greencare.nl

We onderscheiden bij Green Care Interieurbeplanting een viertal onderhoudscontracten, zodat we een onderhoudscontract kunnen afspreken wat bij u past.

  • Kwartaal onderhoud (KO)

Bij dit onderhoudscontract komen we 4x per jaar bij u langs, verzorgen we uw planten en voorzien we ze van Lewatit hydromeststof. Hierbij moet u zelf water geven.

  • Maandelijks onderhoud (MO)

Bij dit onderhoudscontract komen we 12x per jaar bij u langs, verzorgen we uw planten en voorzien we ze van vloeibare meststof.

  • All-in onderhoud (AO)

Bij dit onderhoudscontract komen we 12x per jaar bij u langs, verzorgen we uw planten en voorzien we ze van vloeibare meststof. Ook vervangen we planten indien deze niet meer representatief zijn. Dit kunnen we ook in de vorm van een lease-contract doen.

Daarnaast hebben we ook

  • Bloeiarrangementen met wisselbeplanting (per kwartaal) (BO)

Bij een bloeiarrangement zorgen we voor een mooie schaal op balie of bureau met daarin bijvoorbeeld een Orchidée of Anthurium beplanting (bloeiende planten). Deze worden iedere 3 maanden vervangen, nadat ze zijn uitgebloeid. We komen 12x per jaar bij u langs, verzorgen we de bloemen en planten en voorzien we ze van vloeibare meststof. Ook vervangen we planten indien deze niet meer representatief zijn.

Onze onderhoudsvormen in tabelvorm, zodat het voor u eenvoudig te zien is wat u waar krijgt.
Wilt u meer weten? We gaan graag met u in gesprek.

 

 

KO

MO AO   BO

Aandacht voor plant en klant

x

x

x

  x

Minimaal aantal bezoeken van onze onderhoudsmedewerker per jaar

4

12

12

  12

water geven aan planten naar gelang de behoefte van de plant

 

x

x

  x

verwijderen van lelijke, gele en afgestorven bladeren

x

x

x

  x

toedienen van Lewatit hydromeststof (vaste meststof)

x        

toedienen van vloeibare meststof in groeiseizoen

  x x   x

controleren van de werking van waterniveaumeter

x

x

x

  x

vakkundig snoeien en aanbinden van planten, plant in model houden

x

x

x

  x

aanvullen van hydrokorrels of potgrond tot juiste niveau

x

x

x

  x

minimaal 1x per kwartaal planten afspuiten met biologisch middel

x

x

x

  x

het controleren, en indien nodig, bestrijden van alle voorkomende plantenziektes en aantastingen met de daarvoor wettelijk toegestane middelen

x

x

x

  x

planten vervangen indien deze niet meer representatief zijn

 

 

x

 

x

alle werkzaamheden worden zodanig uitgevoegd dat muren, vloeren en/of meubilair niet worden bevuild. Indien dit onverhoopt toch gebeurt, wordt dit onmiddellijk na uitvoering van het onderhoud schoongemaakt.

x

x

x

 

x

 
 
MEER WETEN?

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL