Menu

Luchtzuiverende planten

Kiest u ook voor een schonere en frissere lucht op kantoor met luchtzuiverende planten? Deze planten zorgen niet alleen voor sfeer en zuurstof, maar zorgen er ook voor dat er luchtzuivering optreedt, wat ze ideaal maakt voor op kantoor, maar ook voor thuis. Frisse lucht doet een mens immers goed. Green Care Interieurbeplanting is uw partner voor het plaatsen én verzorgen van de luchtzuiverende planten voor bij u op kantoor. Zo profiteert u het hele jaar door van de positieve gevolgen, zoals luchtzuivering op kantoor, terwijl u er zelf amper omkijken naar heeft. Aandacht voor plant en klant, dat is waar u op kunt rekenen bij Green Care Interieurbeplanting.

Luchtzuiverende planten, de ideale luchtzuivering voor op kantoor

Menig kantoorruimte is tegenwoordig erg goed geïsoleerd. Dat is fijn om de kou buiten te houden, maar zorgt er wel voor dat er droge lucht met weinig zuurstof blijft hangen in huis. Deze lucht zorgt ervoor dat men sneller te maken krijgt met klachten als hoofdpijn, droge ogen, huidklachten en zelfs longproblemen. Luchtzuiverende planten zijn de ideale oplossing om af te rekenen met de droge lucht op kantoor en de bijbehorende klachten.

Meer dan alleen luchtzuivering op kantoor

Luchtzuiverende planten op kantoor bieden veel meer voordelen dan alleen het effect van luchtzuivering. Zo ziet beplanting op kantoor er ook direct sfeervol uit en eigentijds uit. Met de juiste beplanting geeft u uw kantoor een representatief en gastvrij uiterlijk. Hierbij zorgen planten op kantoor voor een betere akoestiek. De bladeren zorgen er namelijk voor dat geluid wordt geabsorbeerd, afgebogen en weerkaatst. Dankzij de vele positieve effecten zorgen luchtzuiverende planten voor een betere werkomgeving voor iedereen op kantoor.

Meer informatie? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we bij Green Care Interieurbeplanting bieden voor het plaatsen van luchtzuiverende planten bij u op kantoor? Of heeft u nog andere vragen voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 226 45 70. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen. Wij denken graag met u mee om u mee om voor u de ideale kantoorbeplanting te verzorgen.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Kantoorplanten onderhoud | Kantoorbeplanting Tilburg | Hydrocultuur Tilburg | Groen op kantoor

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL