Menu

Kantoorplanten onderhoud

Als u wilt dat u kantoorplanten de juiste zorg krijgen, schakelt u voor het onderhoud Green Care Interieurbeplanting in. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leveren en onderhoud van kantoorbeplanting. De verzorging van alle planten in uw kantoorpand kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakbekwame medewerkers van Green Care Interieurbeplanting. U hoeft zich dan geen moment druk te maken om het onderhoud van uw kantoorplanten.

Kantoorplanten: laat het onderhoud over aan een specialist

Interieurbeplanting heeft een gunstig effect op de werkomgeving. Om die reden is het belangrijk dat u de kantoorplanten goed onderhoud. Green Care Interieurbeplanting neemt u graag alle zorg op het gebied van onderhoud uit handen. Onze groenspecialisten houden de planten gezond door ze water en voedingstoffen te geven en te controleren op ziekten en ongedierte. Daarnaast wordt de kantoorbeplanting ook regelmatig gesnoeid, geleid en opgebonden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende onderhoudscontracten:

  • Kwartaal onderhoud (KO): 4 keer per jaar worden de planten verzorgd en voorzien van Lewatit hydromeststof;
  • Maandelijks onderhoud (MO): 12 keer per jaar worden de planten verzorgd en voorzien van een vloeibare meststof;
  • All-in onderhoud (AO): 12 keer per jaar worden de planten verzorgd en voorzien van een vloeibare meststof. Planten die niet meer representatief zijn, worden vervangen.

Heeft u nog vragen over het onderhoud van kantoorplanten? Of wilt u meer weten over de andere diensten van Green Care Interieurbeplanting? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers: 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Kantoorplanten | Interieurbeplanting Tilburg | Hydrocultuur kamerplanten | Planten op kantoor

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL