Menu

Kantoorplanten

Met mooie kantoorplanten maakt u uw werk- en verblijfsruimten meteen een stuk aangenamer. Dit komt door verschillende oorzaken op medisch, cosmetisch en akoestisch gebied. Green Care Interieurbeplanting is de partner die u zoekt op het gebied van planten op kantoor. Bij ons kunt u niet alleen de prachtigste kantoorplanten kopen, wij komen ze ook bij u plaatsen en kunnen de planten zelfs voor u onderhouden. Volledig ontzorgen noemen we dat.

Het kopen van kantoorplanten biedt louter voordelen voor uw kantoorruimte

Kantoorplanten zorgen ervoor dat uw kantoor een aangenamer wordt om te werken. Dit is te danken aan bepaalde effecten die planten op kantoor met zich meebrengen. Om te beginnen, zien planten op kantoor er vaak mooi uit. Ze creëren sfeer en leven in de ruimte. Zo maakt u uw kantoor direct een stuk representatiever en gastvrijer. Hierbij biedt het kopen van kantoorplanten positieve gevolgen voor de gezondheid. Zo is het wetenschappelijk bewezen dat ziekteverzuim afneemt wanneer er planten op kantoor zijn. Ook verminderen klachten, zoals geïrriteerde ogen, droge keel, vermoeidheid, hoesten en hoofdpijn aanzienlijk wanneer er kantoorplanten aanwezig zijn op de werkplek. Ten slotte zorgen de kantoorplanten voor een betere akoestiek in de werkruimte. Dit komt doordat de bladeren van de planten geluid absorberen, afbuigen en weerkaatsen.

Ontdek de mogelijkheden die wij u bieden

Bij Green Care Interieurbeplanting kunt u verschillende soorten kantoorplanten kopen en laten plaatsen. Neem daarom vooral eens een kijkje tussen onze projecten om te zien wat wij in het verleden zoal gerealiseerd hebben. Onze specialiteit ligt in het plaatsen van groene wanden, waarmee u een echte eyecatcher in huis haalt. Benieuwd de mogelijkheden die wij bieden voor het kopen, plaatsen en onderhouden van kantoorplanten bij uw bedrijf? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 040 226 45 70. Wij staan voor u klaar om uw kantoorruimte nét dat beetje groener te maken.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Kantoorbeplanting Venlo | Interieurbeplanting onderhoud | Hydrocultuur kamerplanten | Luchtzuiverende planten

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL