Menu

Kantoorbeplanting Venlo

Voor de levering en het onderhoud van kantoorbeplanting en interieurbeplanting moet u in de regio Venlo bij Green Care Interieurbeplanting zijn. Als groenspecialist hebben wij in de afgelopen 25 jaar een zeer diverse klantenkring opgebouwd met klanten die allemaal zeer tevreden zijn over onze werkzaamheden. Zowel grote multinationals als kleine tandartskantoren kunnen in de buurt van Venlo bij ons terecht voor interieurbeplanting en kantoorbeplanting.

Interieurbeplanting en kantoorbeplanting in de omgeving van Venlo

Op het gebied van interieurbeplanting en kantoorbeplanting kunnen wij voor u in de omgeving van Venlo verschillende diensten verrichten, waaronder:

  • De levering van losse beplanting, plantenbakken, kunstbeplanting en terrasbeplanting;
  • De inrichting van werk- en verblijfsruimtes met planten en plantenbakken;
  • De aankleding van zakelijke panden en gebouwen voor de kerstdagen;
  • De levering van fraaie groene wanden;
  • Het leasen van planten
  • Het onderhoud en de verzorging van planten en de hydrocultuur op een kantoor.

Als u Green Care Interieurbeplanting inschakelt, bent u verzekerd van kwaliteit en een service op maat. Op basis van uw eisen en wensen wordt een kantoor ingericht. U profiteert vervolgens van de diverse voordelen van planten. Kantoorbeplanting zorgt onder andere voor een hogere vochtigheidsgraad, waardoor gezondheidsklachten van uw werknemers zullen afnemen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over interieurbeplanting en kantoorbeplanting in Venlo en omgeving? Of heeft u andere vragen voor Green Care Interieurbeplanting? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Kantoorbeplanting Tilburg | Hydrocultuur Tilburg | Groen op kantoor | Kantoorplanten onderhoud

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL