Menu

Kantoorbeplanting Brabant

Kantoorbeplanting voor uw bedrijf of organisatie in Brabant laat u leveren en onderhouden door een groenspecialist als Green Care Interieurbeplanting. Onze gediplomeerde medewerkers hebben alle kennis en kunde in huis om elke ruimte van uw kantoor op de juiste manier in te richten. In Brabant kan Green Care Interieurbeplanting u met de levering, inrichting en verzorging van kantoorbeplanting onder meer van dienst zijn in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

De voordelen van kantoorbeplanting voor een bedrijf in Brabant

Als u besluit om kantoorbeplanting te laten plaatsen bij uw bedrijf in Brabant, profiteert u van de voordelen van interieurplanten. Planten in een kantoor zorgen onder andere voor:

  • Een gezondere werkomgeving en een afname van gezondheidsklachten;
  • Een goede akoestiek van een ruimte doordat geluid gedempt wordt;
  • Meer privacy voor werknemers;
  • Een rustige, eigentijdse en moderne uitstraling van een werk- of verblijfsruimte.

Door Green Care Interieurbeplanting in te schakelen voor kantoorbeplanting in Tilburg, Eindhoven of Den Bosch kunt ook u baat hebben van deze voordelen.

Levering en onderhoud van kantoorbeplanting in Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Green Care Interieurbeplanting kan voor u in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch verscheidene diensten verrichten op het gebied van kantoorbeplanting. U kunt onder meer bij ons terecht voor de inrichting van bedrijfsruimtes. Voordat we beginnen met inrichten, wordt eerst een klimaatonderzoek uitgevoerd. Daarbij wordt de temperatuur, lucht, ruimte en het licht gecontroleerd. Vervolgens kiest u samen met onze enthousiaste medewerkers de meeste geschikte planten uit voor uw kantoor. Bij het inrichten houden we natuurlijk altijd rekening met de eisen en wensen van de klant. Als de interieurbeplanting geplaatst is, blijven wij de planten graag verzorgen. Voor het onderhoud van kantoorbeplanting komen onze medewerkers graag langs bij uw kantoor in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven.

Neem telefonisch contact op

Wilt u Green Care Interieurbeplanting inschakelen voor de levering of het onderhoud van kantoorbeplanting in Brabant? Of heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan via 040 226 45 70 telefonisch contact met ons op.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Interieurbeplanting Brabant | Kantoorplanten onderhoud | Hydrocultuur kamerplanten | Interieurbeplanting onderhoud

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL