Menu

INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE

THE ART OF GROWING

Werk- en verblijfsruimten worden aangenaam door mooie planten: ze maken uw entree of kantoor representatief en gastvrij. Een goed afgewogen kantoorbeplanting creëert bovendien sfeer, filtert licht en verbetert de werkomgeving. Green Care Interieurbeplanting zorgt al 26 jaar voor de mooiste interieurplanten.

GROENE WANDEN: ONZE SPECIALISATIE

Eén van onze specialisaties is de levering van groene wanden: een slim verticaal begroeiingssysteem dat een gezond binnenklimaat bevordert. De plantenwanden nemen weinig plaats in, dempen geluiden en zuiveren de lucht in uw kantoor. Natuurlijk is een plantenmuur ook zeer fraai vanuit het esthetische oogpunt. De groene wand is een eyecatcher en zorgt voor een eigentijdse look. Bovendien verbetert het de akoestiek enorm.

INRICHTEN VAN WERK-EN VERBLIJFSRUIMTEN: VOLLEDIG OP MAAT

Green Care Interieurbeplanting neemt uw zorgen over interieur en kantoorbeplanting volledig uit handen. Zo verrichten we een klimaatonderzoek voordat we de kantoorplanten bij u plaatsen, hierbij letten we licht, lucht, temperatuur en ruimte. Wanneer de planten bij u in de werk- en verblijfruimten zijn geplaatst, zullen we de planten netjes voor u blijven verzorgen.

VERZORGEN VAN KANTOORPLANTEN: ONTZORGEN

Naast het inrichten van kantoorruimtes is het mogelijk om de planten periodiek door ons te laten verzorgen. Wanneer u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit, komen wij eens in de maand bij u langs om de planten te inspecteren en te verzorgen. Tijdens de verzorging controleren wij de planten op eventuele ziektes en bestrijden deze, nemen we verkleurd blad weg, snoeien we zodat de plant de juiste vorm behoud en maken we de planten stofvrij. Green Care Interieurbeplanting streeft na om de verzorging door een vaste medewerker uit te laten voeren, zodat u elke maand een bekend gezicht ziet, en de zorgen geheel uit uw handen genomen worden.

Wilt u meer weten over interieur- en kantoorbeplanting? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 040 – 226 45 70 of door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

 

 

 

INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE
INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE
INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE
NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL
INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE INTERIEUR- EN KANTOORBEPLANTING VOLLEDIG VERZORGD DOOR GREEN CARE