Menu

Kantoor interieurbeplanting

Kantoorbeplanting: inrichting en onderhoud

Uw kantoor wordt aangenamer met mooie interieurbeplanting. Planten maken uw entree, werk- en verblijfsruimten extra representatief en gastvrij. Een afgewogen interieurbeplanting creëert bovendien sfeer in een kantoor, benadrukt vormen, filtert licht en accentueert kleuren. Daarnaast verbeteren planten ook de werkomgeving. Ze dempen geluiden, scheppen privacy, verhogen de vochtigheidsgraad en gaan zo gezondheidsklachten tegen. Green Care Interieurbeplanting is dé specialist voor kantoorbeplanting: we richting uw kantoor in met aandacht voor plant en klant en nemen het onderhoud voor u uit handen. Wij zorgen voor een extra dimensie met de kleur en gezelligheid die planten van nature in zich hebben.

Waarom Green Care Interieurbeplanting?

Green Care Interieurbeplanting ontzorgt u door het plaatsen van kantoorbeplanting, en het onderhoud hiervan. U heeft er geen omkijken naar. Creativiteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Laat daarom de interieurbeplanting van uw kantoor over aan onze groenspecialisten! Wij zorgen voor een wow-factor en uw wensen en behoeftes lopen als rode draad door de beplanting die wij uw binnen uw kantoor verrijken.

Wanneer u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden en alle services van Green Care Interieurbeplanting, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord! Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u op een juiste manier wordt geholpen op een hoogstaand kwalitatief niveau.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Kantoorbeplanting Brabant | Luchtzuiverende planten | Hydrocultuur planten kopen | Interieurbeplanting onderhoud

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL