Menu

Interieurbeplanting onderhoud

Heeft u interieurbeplanting en wilt u het onderhoud van deze planten overlaten aan een professional? Dan is Green Care Interieurbeplanting u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het verzorgen van planten in kantoorpanden. Het onderhoud van al uw interieurbeplanting kunt u met een gerust hart overlaten aan onze gediplomeerde medewerkers. Zo heeft u de zekerheid dat de planten in uw bedrijfspand de juiste zorg krijgen.

Interieurbeplanting: laat het onderhoud over aan een professional

Planten hebben een gunstige invloed op de werkomgeving. Daarom is het van belang dat u de interieurbeplanting goed onderhoudt. Op het gebied van plantonderhoud nemen wij u graag alle zorg uit handen. Onze groenspecialisten voeren diverse handelingen uit om uw planten gezond te houden, zoals:

  • Water en voedingsstoffen geven;
  • Snoeien;
  • Geleiden;
  • Opbinden;
  • Controle op ongedierte en ziekten.

Daarnaast zorgt Green Care Interieurbehandeling er ook voor dat de planten stofvrij gemaakt en eventueel beneveld worden. Dan staan uw planten er weer stralend bij. Voor periodiek onderhoud kunnen wij verschillende keren per jaar langskomen bij uw kantoor. In overleg met u sluiten we een passend onderhoudscontract af.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhoud van interieurbeplanting? Of bent u benieuwd wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Green Care Interieurbeplanting door even te bellen naar 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Hydrocultuur Tilburg | Groene wand binnen | Luchtzuiverende planten | Kantoorbeplanting Tilburg

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL