Menu

Interieurbeplanting Brabant

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde leverancier van interieurbeplanting in Brabant? Dan kunt u uitstekend terecht bij Green Care Interieurbeplanting. Als groenspecialist hebben wij alle kennis en ervaring in huis om iedere werk- of verblijfsruimte op de juiste wijze in te richten. Met de inrichting en het onderhoud van interieurbeplanting kunnen wij u in Brabant onder meer van dienst zijn in Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg.

Levering en onderhoud van interieurbeplanting door een specialist in Brabant

Op het gebied van interieurbeplanting kan Green Care Interieurbeplanting voor u in Brabant diverse diensten verrichten. Ten eerste kunt u ons inschakelen voor de inrichting van een kantoor. Samen met u kiezen we zorgvuldig de meest geschikte planten uit voor uw kantoor. Uw eigen ideeën en wensen over het interieur van een bepaalde ruimte kunt u natuurlijk aan ons doorgeven. Voordat de kantoorplanten geplaatst worden, voeren we eerst een klimaatonderzoek uit. Daarbij wordt gelet op temperatuur, licht, lucht en ruimte. Na het plaatsen van de interieurbeplanting, kunnen wij de planten natuurlijk netjes voor u blijven verzorgen. Zo blijft de kantoorbeplanting er stralend uitzien. Voor het periodieke onderhoud van interieurbeplanting komen onze gediplomeerde medewerkers graag langs bij uw kantoor in Eindhoven, Helmond, Den Bosch of Tilburg.

Waarom interieurbeplanting in uw kantoor in Den Bosch, Eindhoven, Helmond of Tilburg?

Door interieurbeplanting in uw kantoor in Den Bosch, Helmond, Tilburg of Eindhoven te laten plaatsen, profiteert u van de diverse voordelen van kantoorplanten. Interieurbeplanting zorgt onder meer voor:

  • Een moderne, rustige en eigentijdse uitstraling van een ruimte;
  • Een betere akoestiek door het dempen van geluid;
  • Een hogere vochtigheidsgraad en een gezondere werkomgeving;
  • Meer privacy tijdens het werken.

Kantoorbeplanting van Green Care Interieurbeplanting heeft dus zowel praktische als esthetische voordelen.

Meer weten over onze diensten?

Bent u benieuwd wat wij voor u in Brabant op het gebied van interieurbeplanting kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over onze verschillende producten en diensten? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Hydrocultuur Den Bosch | Kantoorplanten onderhoud | Groen op kantoor | Kantoor interieurbeplanting

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL