Menu

Hydrocultuur Tilburg

Voor hydrocultuur planten komt u in buurt van Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg naar Green Care Interieurbeplanting. Als specialist met jarenlange ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om u op het gebied van kantoorbeplanting volledig te ontzorgen. U kunt bij onze gediplomeerde medewerkers terecht voor de levering, verzorging en het onderhoud van interieurbeplanting. Staan de planten in uw kantoor er niet goed bij? Of wilt u uw kantoor in Eindhoven, Helmond, Tilburg of Den Bosch voorzien van hydrocultuur planten? In beide gevallen schakelt u Green Care Interieurbeplanting in.

Hydrocultuur planten voor de inrichting van een kantoor in Helmond of Eindhoven

Voor de inrichting van uw kantoor in Helmond of Eindhoven schaft u hydrocultuur planten aan bij Green Care Interieurbeplanting. De planten zijn gekweekt in water waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd. Deze kweekwijze wordt hydrocultuur genoemd. Hydrocultuur is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Dat komt doordat met deze manier van kweken voedingsstoffen makkelijk en in zeer nauwkeurige doses toegevoegd kunnen worden. Verder kunnen plantenziekten effectiever worden bestreden.

Onderhoud van hydrocultuur planten van uw kantoor in Tilburg of Den Bosch

Naast de inrichting van uw kantoor, kunt u in de regio Tilburg en Den Bosch ook het onderhoud en de verzorging van hydrocultuur planten overlaten aan Green Care Interieurbeplanting. Heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel dat de planten in uw kantoor er altijd stralend bij staan? Dan kiest u voor periodiek onderhoud van de interieurbeplanting. Wij kunnen ieder kwartaal of iedere maand bij u langskomen om de planten te verzorgen en te voorzien van een vloeibare meststof. Ook vervangen wij de planten die niet meer representatief zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie hebben over hydrocultuur planten voor uw kantoor in Eindhoven, Helmond, Tilburg of Den Bosch? Of bent u benieuwd wat wij allemaal nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op met de medewerkers van Green Care Interieurbeplanting: 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Hydrocultuur planten kopen | Groen op kantoor | Kantoorplanten | Interieurbeplanting Tilburg

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL