Menu

Hydrocultuur planten kopen

Als je hydrocultuur planten wilt kopen, moet je bij Green Care Interieurbeplanting zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, verzorgen en onderhouden van kantoorbeplanting. Onze klantenkring bestaat uit diverse soorten bedrijven. Onze deskundige medewerkers zijn zowel kleine tandartskantoren als grote multinationals graag van dienst. Voor de inrichting van uw kantoor kunt u bij ons naast hydrocultuur planten ook bomen, plantenbakken of een groene wand kopen.

Hydrocultuur planten kopen

De hydrocultuur planten die je kunt kopen bij Green Care Interieurbeplanting zijn gekweekt in water waaraan bepaalde voedingsstoffen toegevoegd zijn. Deze manier van kweken biedt verschillende voordelen. Voedingsstoffen kunnen in nauwkeurige doses worden toegevoegd en schadelijke bacteriën en schimmels kunnen effectiever bestreden worden. Door een ruimte in te richten met hydrocultuur planten creëert u een rustieke en moderne sfeer. Daarnaast hebben planten ook een positief effect op het werkklimaat en zorgen ze voor een betere akoestiek. Green Care Interieurbeplanting kan de inrichting van een ruimte voor u verzorgen. Daarnaast heeft u ook de optie om het periodieke onderhoud van de planten aan ons over te laten.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u hydrocultuur planten kopen bij Green Care Interieurbeplanting? Of heeft u vragen over onze andere producten en diensten? Neem dan via 040 226 45 70 telefonisch contact op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Hydrocultuur kamerplanten | Planten op kantoor | Kantoorplanten | Interieurbeplanting onderhoud

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL