Menu

Hydrocultuur kamerplanten

Als u op zoek bent naar hydrocultuur kamerplanten kunt u uitstekend terecht bij Green Care Interieurbeplanting. Wij zijn een ervaren specialist die alle deskundigheid in huis heeft om u alle zorg op het gebied van kantoorbeplanting uit handen te nemen. Onze geschoolde medewerkers zijn u graag van dienst met de levering, verzorging en het onderhoud van planten. Kies bijvoorbeeld voor mooie bomen in luxe plantenbakken om uw entree te verfraaien. Of gaat uw voorkeur uit naar hydrocultuur kamerplanten voor in uw kantoor? In beide gevallen bent u bij Green Care Interieurbeplanting aan het juiste adres.

Levering en verzorging van hydrocultuur kamerplanten

Hydrocultuur kamerplanten zijn gekweekt in water waaraan bepaalde voedingsstoffen toegevoegd zijn. Deze kweekwijze wordt de laatste jaren steeds populairder. Het grote voordeel van hydrocultuur is het feit dat voedingsstoffen voor de planten eenvoudig en bijzonder nauwkeurig gedoseerd kunnen worden. Daarnaast zijn ziekten, bacteriën en schimmels gemakkelijker de kop in te drukken. Als u de inrichting van een werkruimte overlaat aan Green Care Interieurbeplanting hoeft u er niet meer naar om te kijken. Desgewenst kunnen wij ook het periodieke onderhoud van de planten voor onze rekening nemen.

Meer weten over de voordelen?

Wilt u meer weten over de voordelen van hydrocultuur kamerplanten? Of heeft u vragen over de andere producten en diensten van Green Care Interieurbeplanting? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 040 226 45 70.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Groene wand binnen | Luchtzuiverende planten | Kantoorbeplanting Tilburg | Hydrocultuur Tilburg

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL