Menu

Groene wand binnen

Een groene wand voor binnen is ideaal om het interieur van een kantoor een moderne en eigentijdse uitstraling te geven. Bij Green Care Interieurbeplanting kunt u uitstekend terecht voor de realisatie van een groene wand. Wij zijn een groenspecialist die al ruim 25 jaar ervaring heeft met de levering en verzorging van planten voor bedrijven. In die periode hebben wij een grote klantenkring van verschillende soorten opgebouwd. Zowel kleine tandartskantoren als enorme multinationals is Green Care Interieurbeplanting graag van dienst met het plaatsen van een groene wand voor binnen.

Groene wand binnen

Een groene wand zorgt voor een natuurlijk accent van een ruimte binnen uw kantoor of organisatie. Daarnaast heeft een groene wand ook een gunstig effect op het binnenklimaat en de akoestiek van een ruimte. Omdat de wand verticaal wordt aangebracht, is het ook nog eens een ruimtebesparende oplossing. Green Care Interieurbeplanting bevestigt de groene wand door middel van speciale modules. Tegen de muur worden grids bevestigd en daaraan worden trays opgehangen. Deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zodoende zijn de mogelijkheden voor een groene wand eindeloos.

Handmatig of computergestuurd water geven

Bij de realisatie van een groene wand voor binnen kunt u ervoor kiezen om de planten handmatig of via een computersysteem water te geven. Bent u benieuwd wat Green Care Interieurbeplanting allemaal voor u kan betekenen? Of heeft u andere vragen? Neem dan via 040 226 45 70 telefonisch contact met ons op.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Groen op kantoor | Kantoorplanten onderhoud | Kantoorbeplanting Tilburg | Hydrocultuur planten kopen

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL