Menu

Groen op kantoor

Green Care Interieurbeplanting is u graag van dienst als u op zoek bent naar groen voor op kantoor. Als groenspecialist hebben wij alle kennis en ervaring om uw kantoor in te richten met de juiste planten, bomen, plantenbakken en groene wanden. Interieurbeplanting geeft de werk- en verblijfruimten van uw kantoor een moderne en eigentijdse uitstraling. Doordat planten de lucht in een ruimte zuiveren, hebben ze ook een positieve invloed op het werkklimaat. Voor de levering en het onderhoud van groen bij u op kantoor schakelt u Green Care Interieurbeplanting in.

Levering en onderhoud van groen op kantoor

Bij Green Care Interieurbeplanting kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod van groen voor op kantoor. Samen met onze gediplomeerde medewerkers bepaalt u welke planten het meest geschikt zijn voor uw kantoor. De wensen en eisen voor de inrichting van uw interieur kunt u aan ons doorgeven en dan zorgen wij ervoor dat het helemaal in orde komt. Als de kantoorbeplanting geplaatst is, heeft u de optie om het onderhoud en de verzorging van de planten over te laten aan Green Care Interieurbeplanting. Zo heeft u wel de baten, maar niet de lasten van groen op kantoor. Dat is de service waarop kunt rekenen bij ons!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over de levering en verzorging van groen op kantoor? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden op het gebied van interieurbeplanting? Neem dan telefonisch contact op met Green Care Interieurbeplanting: 040 226 45 70. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen en vertellen wij u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Planten op kantoor | Kantoorplanten | Interieurbeplanting onderhoud | Hydrocultuur kamerplanten

NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL