Menu

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over alle services van Green Care Interieurbeplanting, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Iedere kantoorbeplanting is anders, want ieder bedrijf is anders. We denken en kijken graag met u mee, wat bij u en uw bedrijf past. Met aandacht voor plant en klant.

Green Care Interieurbeplanting
Bert Buijsenstraat 2
5591 DE Heeze
Telefoon 040 226 45 70

E-mail: info@greencare.nl 

Wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u op kantoor, vul dan onderstaande velden in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier

Naam
Telefoon
E-mail
Bericht

 
 
NIEUWS

Nominatie Interieurbeplanting van het Jaar 2019
Green Care is genomineerd in de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar. Uit de drie genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2019. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op 23 februari 2019 tijdens TuinIdee in Den Bosch.

Green Care Interieurbeplanting is genomineerd met Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot. Dit is een high tech kas met speciaal geselecteerde planten en een innovatief bewortelingssysteem.

De vakjury heeft de projecten beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde aspecten: ontwerp, technische realisatie, vakmanschap, de toegepaste beplanting, kwaliteitsborging, onderhoud en PR-waarde. Ook de samenhang tussen groen, functionaliteit, omgeving en de uitwerking van de oorspronkelijke opdracht zijn meegenomen in de beoordeling. De vakjury geeft daarnaast in elk juryrapport aan waar nog eventuele ontwikkelingskansen en verbetermogelijkheden liggen.Bekijk hier diverse foto's van het project.

Wilt u meer weten over alle services van Green Care, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

040 226 45 70
INFO@GREENCARE.NL